top of page

kutudaSanatvar


“Kutuda Sanat Var” ile instagram da bir post sayesinde tanıştım. Hayatım boyunca hep sanatın içinde olmak, sanata tanık olmak ve mümkünse bir parçası olmak istedim. “Kutuda Sanat Var” ile tanışınca “İşte, şimdi oldu.” dedim ve hem bu güzel aileye katıldım. Her ay heyecanla gelecek olan kutuyu ve çıkacak olan sonucu merakla bekliyorum.

Mayıs ayından bu yana her ay sürpriz bir kutu geliyor. Kutunun içi çok eğlenceli. Neler var neler. Malzeme listesi, sanat malzemeleri, çıkartmalar, çalışma kağıtları, renkli boyalar, kalemler, mutluluk bahanesi adında küçük hediyeler. Her ay ayrı bir heyecan her ay ayrı bir yaratıcılık şansı.

Üye olduğumdan beri, gelen her kutu ile biraz daha geliştiriyorum kendimi ama aslında çok eğleniyor ve güzel zaman geçiriyorum.

Her ay gelen kutunun içinden “ öne çıkan üye çalışması” çıkıyor. Ağustos ayı kutusunda ise benim hikayem, yarattığım eserlerin fotoğrafları ve iletişim bilgilerim var. Abone olan, Ağustos ayı kutusunu alan kişilerin ellerinde bana ait küçük not var. Çok heyecanlı.

Bir parça olsun iyi zaman geçirmek istiyorsanız, hobi edinmek istiyorsanız, sanatın bir parçasına değmek istiyorsanız kesinlikle sizlere kutudaSanatvar ı öneriyorum.

Sevgilerimle,

Gonca Ergün


bottom of page