top of page

Yeni bir yıl, yeni bir dönem, yeni bir başlangıç


2008 yılında yani bundan 8 sene önce büyük bir heyecanla kurduğum şirketim RGN’ yi Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı şirketlerinden biri olan CMC bünyesine kattık.

CMC Genel Müdürü Aytaç Aydın’ın ifadesiyle, “Kurulduğu günden bugüne finans, telekomünikasyon, medya ve perakende sektörü gibi çoklu tüketicilerden oluşan müşterilere sahip sektörlere hizmet veren, alanında sürdürülebilir başarılara imza atan RGN’ nin tecrübesi ile CMC’ nin kurumsal kimliği bir araya geliyor. Özellikle uzun dönem tahsilatlarda müşterilerimizin alacak takiplerini güvenle outsource edebilecekleri bir organizasyon oluşturuyoruz. BPO alanında lider olma misyonumuz doğrultusunda yaptığımız bu atılımla, know-how transferini gerçekleştirerek CMC’ nin gücünü RGN’ ye, RGN’ nin tecrübesini ve başarılarını CMC’ ye katıyor olacağız.”

RGN, tüzel kişiliğini koruyacak ve CMC’ nin iştiraki olarak yoluna devam edecek. Bu yolda kurucusu ve Genel Müdürü olarak RGN’ nin yanında olmaya devam edeceğim. CMC’ nin gücüyle RGN’ nin uzmanlığı bir araya geldiğinde gecikmiş alacak tahsilatı alanında Türkiye’nin en büyük ve en başarılı iş ortağı olmamız kaçınılmaz olacaktır.

Yeni bir yıl, yeni bir dönem, yeni bir başlangıç. Heyecanın ve motivasyonun her zaman çok yüksek olduğu RGN, 2018 yılında pazarının en çok tercih edilen şirketi olmak adına çalışmalarına başladı.

Sevgi ve saygılarımla

Gonca Ergün


bottom of page